Oxelösunds logga
Visit Oxelösund

Evenemang

I vårt kalendarium hittar du evenemang arrangerade av kommunen och andra aktörer, för såväl barn som vuxna.

Alla arrangörer följer Folkhälsomyndigheten och regeringens rekommendationer vad det gäller evenemang. Arrangörer av evenemang i Oxelösund kommer därför begära vaccinationsbevis av deltagare och publik. Läs mer om vaccinationsbevis på Oxelösunds kommuns webbplats under Evenemang Länk till annan webbplats..

Under rådande pandemi kommer vi inte att sälja några musikpass. Detta för att underlätta för både publik och administration om restriktionerna förändras under våren 2022.

Registrera ditt evenemang

Alla är välkomna att skicka in sitt evenemangstips till kommunens evenemangskalender. Fyll i formuläret och skicka in dina uppgifter till oss senast 7 dagar innan evenemanget startar. Innan evenemanget publiceras kontrolleras det av vår evenemangsredaktör. Det publiceras bara under vardagar. Att medverka i kommunens evenemangskalender är helt kostnadsfritt.

Har du frågor eller vill göra ändringar i ditt redan inskickade evenemang, skicka e-post till turism@oxelosund.se.

Observera att arrangören av respektive evenemang ansvarar för att den information som lämnats är korrekt och att erforderliga tillstånd finns. Som arrangör till ett evenemang är du ansvarig för att du har rättighet att använda eventuella bilder. Bilder med text eller logotyper bör inte användas.
Starttid * (obligatorisk)
Starttid
Evenemanget börjar
Sluttid
Sluttid
Evenemanget slutar
Varje tisdag, utvalda datum, dagligen mellan valda datum

Bifoga en bild i liggande format.
Välj en eller flera kategorier du tycker passar
Välj en eller flera kategorier du tycker passarDenna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer