Oxelösunds logga
Visit Oxelösund

Turistinformation

Oxelösunds turistinformation finns att besöka på Koordinaten men tips och inspiration finns alltid att ta del av digitalt.

Grafisk bild i grönt och vitt med texten Tourist Information

Vår turistinformation hittar du i allaktivitetshuset Koordinaten på Järntorget. Hos oss kan du få hjälp med vägbeskrivningar, få förslag på aktiviteter eller sevärdheter och även hämta broschyrer. Du kan också fråga oss om tips och få information om andra platser att besöka i Sörmland. Vi säljer även biljetter till de flesta evenemang och aktiviteter som arrangeras i Oxelösund.

Behöver du låna en dator eller skriva ut något så har du möjlighet till det. Det finns även fritt internet i hela byggnaden och på torget utanför för dig att använda.

Inspiration och tips

Här på visitoxelosund.se hittar du utbudet av allt som finns att uppleva i Oxelösund. Du är välkommen att höra av dig till oss med dina frågor eller om du önskar förslag på aktiviteter som passar dig.

Följ oss gärna på Instagram och Facebook där du hittar oss under namnet Visit Oxelösund. I de kanalerna delar vi med oss av fina bilder och tips.

Kontaktinformation

Oxelösunds turistinformation

Besöksadress Järntorget 7, 613 30 Oxelösundlänk till annan webbplats

E-post turism@oxelosund.se

Telefon 0155-383 50

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer