Visit Oxelösund

Boda Borg

Äventyrshuset Boda Borg ligger i centrala Oxelösund och har öppet året om. Bjud med familjen, vännerna eller kollegorna för en rolig upplevelse där ni tillsammans löser Questar inom olika teman.

Boda Borg i Oxelösund har 24 olika Questar med ett unikt tema där ni som lag ska lösa en uppgift. Questarna är indelade i olika svårighetsgrad och ni väljer själva vilka ni vill försöka lösa. Några exempel på teman är rymden, bondgård och fängelse. Den rekommenderade storleken på gruppen är 3-5 personer, men är ni ett sällskap på fler kan ni ju utmana varandra!

Mat på Boda Borg

Det går att kombinera besöket med Boda Borgs tacobuffé före, efter eller som en paus om ni är där en hel dag. Tacobuffén behöver bokas innan, läs mer på deras webbplats om hur du går till väga. Det finns även ett litet café på plats.

28
jun

Boda Camp

På Femöre ligger utomhusanläggningen Boda Camp som är ett besöksmål för klassresor. Det blir en klassresa fylld med utomhusupplevelser som kajakpaddling, bananbåt och terrängbana. Det finns även möjlighet till övernattning i militärtält.

Personer hänger från taket i klätterställning

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer