Oxelösunds logga
Visit Oxelösund

Tillgänglighet för oxelosund.se

Oxelösunds kommun står bakom den här webbplatsen. Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda webbplatsen. Det här sidan beskriver hur visitoxelosund.se uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Vi är medvetna om att delar av webbplatsen inte är helt tillgängliga. Se avsnittet om innehåll som inte är tillgängligt nedan för mer information.

Om du behöver innehåll från visitoxelosund.se Länk till annan webbplats. som inte är tillgängligt för dig, men som är undantaget från lagens tillämpningsområde enligt beskrivning nedan, kan du meddela oss.

Svarstiden är normalt 2 arbetsdagar.

Du kan kontakta oss på följande sätt:

Skicka e-post till: kommun@oxelosund.se

Eller ringa oss på: 0155-380 00

Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, meddela oss, så vi får veta att problemen finns.

Skicka e-post till: kommun@oxelosund.se

Eller ring oss på: 0155-380 00

Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltning Länk till annan webbplats. och påtala det.

Den här webbplatsen är delvis förenlig med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, på grund av de brister som beskrivs nedan.

  • Det kan förekomma långa meningar och svåra ord
  • Det saknas stöd för att fylla i formulär

Vi har uppskattat tillgängligheten utan granskning.

Senaste bedömningen gjordes den 2021-04-28

Webbplatsen publicerades den 2020-12-15

Redogörelsen uppdaterades senast den 2021-04-28

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer