Tillgänglighet för visitoxelosund.se

Oxelösunds kommun står bakom den här webbplatsen. Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda webbplatsen. Det här sidan beskriver hur visitoxelosund.se uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

  • Det kan finnas otillgängliga dokument på webbplatsen.
  • Det finns formulär på webbplatsen som inte är fullständigt tillgängliga.

Om du behöver innehåll från Oxelösunds kommuns besökswebbplats som inte är tillgängligt för dig, men som är undantaget från lagens tillämpningsområde enligt beskrivning nedan, kan du meddela oss.

Svarstiden är normalt 2 arbetsdagar.

Du kan kontakta oss på följande sätt:

Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, meddela oss så vi får veta att problemen finns.

Svarstiden är normalt 2 arbetsdagar.

Du kan kontakta oss på följande sätt:

Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn över lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar ditt påpekande om bristande webbtillgänglighet eller din begäran om tillgängliggörande av innehåll kan du anmäla till Myndigheten för digital förvaltning.

Den här webbplatsen är delvis förenlig med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service.

Vår ambition är att ha åtgärdat alla kända tillgänglighetsproblem senast den 23 september 2022.

Vi har gjort en självskattning (intern testning) av Oxelösunds kommuns besökswebbplats.

Senaste bedömningen gjordes den 15 november 2021.

Webbplatsen publicerades den 17 december 2020.

Redogörelsen uppdaterades senast den 23 september 2021.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer