Oxelösunds logga
Visit Oxelösund

Evenemang

I vårt kalendarium hittar du evenemang arrangerade av kommunen och andra aktörer, för såväl barn som vuxna.

Från och med 1 januari 2021 ändras möjligheterna att köpa biljetter över disk till evenemang i Oxelösund och Nyköping. På Koordinaten kan du enbart köpa biljetter över disk till evenemang som äger rum i Oxelösund och i Nyköping kan du enbart köpa biljetter över disk till evenemang som äger rum i Nyköping. Du kan däremot köpa biljetter till evenemang i Oxelösund via webben som vanligt på visitoxelosund.se. Webbiljetter till evenemang som äger rum i Nyköping kan du köpa via nykopingsguiden.se.

På grund av osäkerheten kring nuvarande restriktioner och eventuella ändringar under hösten 2021, måste du som har Musikpass eller biljett till någon konsert som du köpt under 2020 lösas in på Koordinaten senast 17 september 2021. Du hittar utförlig information på Kultur- och fritidsförvaltningens webbsida under "Frågor och svar om biljetthantering". Länk till annan webbplats.

Registrera ditt evenemang

Alla är välkomna att skicka in sitt evenemangstips till kommunens evenemangskalender. Fyll i formuläret och skicka in dina uppgifter till oss senast 7 dagar innan evenemanget startar. Innan evenemanget publiceras kontrolleras det av vår evenemangsredaktör. Det publiceras bara under vardagar. Att medverka i kommunens evenemangskalender är helt kostnadsfritt.

Har du frågor eller vill göra ändringar i ditt redan inskickade evenemang, skicka e-post till turism@oxelosund.se.

Observera att arrangören av respektive evenemang ansvarar för att den information som lämnats är korrekt och att erforderliga tillstånd finns. Som arrangör till ett evenemang är du ansvarig för att du har rättighet att använda eventuella bilder. Bilder med text eller logotyper bör inte användas.
Starttid * (obligatorisk)
Starttid
Evenemanget börjar
Sluttid
Sluttid
Evenemanget slutar
Varje tisdag, utvalda datum, dagligen mellan valda datum

Bifoga en bild i liggande format.
Välj en eller flera kategorier du tycker passar
Välj en eller flera kategorier du tycker passar


Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer