Visit Oxelösund
Start för löptävling.
13 sep - 15 sep

Sörmlands 100

Spring genom Sörmlands vackra natur, från Herresta till Jogersö. Deltar du inte i tävlingen är du välkommen att heja på löparna längs vägen.

Tredje upplagan av löptävlingen Sörmlands 100 som startar i Herresta och avslutas på Jogersö. Det finns flera tävlingar att delta i med olika längd. Längs vägen är vätskestoppen placerade på restauranger och gårdsbutiker som fokuserar på det Sörmländska mathantverket. Vid målgången finns mat och dryck och festlig stämning.

100 miles, från Sjö till Hav. Vi startar i Herresta vid Mälaren, sen tar vi oss söderut längs med sjön, genom Mariefred vidare genom landskapet, för att sen gå i mål på Jogersö, Oxelösund.

100 km Trail Ultra Marathon. Vi startar på Erikslunds Trädgård utanför Gnesta, tar oss genom Sörmlands böljande jordbruks- och skogslandskap, för att sedan gå i mål på Jogersö, Oxelösund.

55 km Trail Ultra Marathon. Vi startar i Tystberga och följer sedan Sörmlandsledens vackra stigar till mål på Jogersö, Oxelösund.

21 km Trail Half marathon. Vi startar på Nils Oscars Bryggeri i Nyköping och springer söderut, för att sen gå i mål på Jogersö, Oxelösund.

2 km Barnlopp runt Jogersö. Sist men inte minst så kör vi ett barnlopp runt stigarna på Jogersö. Kanske det viktigaste loppet!

Besökare Sörmlands 100

Du kan heja på löparna längs med sträckan, vid vätskestationerna eller där det passar dig. Vid målgången på Jogersö Eco Camp får du gärna vara med och välkomna löparna i mål.

Evenemangsinformation

Tid: 13-15 september

Plats: Målgång på Jogersö, Oxelösund

Webbplats: sormlands100.com Länk till annan webbplats.

E-post: info@sormlands100.com

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer