Visit Oxelösund

Upptäck Sörmland

Sörmland är fullt av saker att se och göra för alla. På den här sidan har vi samlat information om var du kan läsa mer om Sörmland.

Visit Sörmland

Samlad information om aktiviteter och sevärdheter i hela Sörmland. Här finns resereportage, evenemangskalender och information om en mängd företag, föreningar och platser som du kan besöka. Besök webbplatsen visitsörmland.se Länk till annan webbplats.

Om du vill ha en överskådlig karta över aktiviteter, verksamheter, leder och platser som finns att besöka i Sörmland så kan du använda dig av Visit Sörmlands Planeringsverktyg Länk till annan webbplats..

Outdoor Weekend

Ett samarbete mellan kommunerna Nyköping, Oxelösund och Trosa där vi samlar utbudet av friluftsaktiviteter längs Sörmlandskusten. Besök outdoorweekend.se Länk till annan webbplats. för att ta del av paket, evenemangskalender och tips.

Utflyktsvägen

Ett område från Bråviken till Stockholms södra skärgård med Sörmlandskusten inkluderat. Vägen är här och var utmarkerad med vita skyltar med svart text där det står just Utflyktsvägen vilket gör det enkelt att hitta rätt. Längs med vägen finns det gott om besöksmål och sevärdheter att stanna till vid. Det finns också ett magasin att hämta på Oxelösunds turistinformation, helt gratis.

Besök Utflyktsvägens webbplats utfyktsvagen.se Länk till annan webbplats.

Inga Lindström

Den tyska tv-serien Inga Lindström har under många år spelats in i Sörmland och är mycket populär. I Oxelösund har bland annat Gamla Oxelösund och Femörehuvud varit med i några av filmerna. De kommuner i Sörmland och Östergötland som varit inspelningsplatser genom åren har en gemensam webbplats som riktar sig mot tysktalande besökare som vill upptäcka "Inga Lindström Land". ingalindstrom.com Länk till annan webbplats.

Motorbåt och segelbåt vid bryggor och röda stugor.

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer