Visit Oxelösund

Ramdalen

I Ramdalen finns det aktiviteter för alla åldrar. Besök Medley Ramdalen Sportcenter med simhall, gym, relaxavdelning och mycket mer. I Ekbacken utanför finns Oxelösunds DiscGolfPark.

Här finns Ramdalens idrottsplats med fotbollsplaner, friidrottsbanor och utegym. I Medley Ramdalen Sportcenter finns det simhall, gym, relaxavdelning, gruppträning, virtuell träning, boulebanor, kafé och butik. Här finns även sporthall som är möjlig för både föreningar och privatpersoner att hyra. Läs mer om Medley Ramdalen Sportcenter på deras webbplats. Länk till annan webbplats.

Sportboende för föreningar och lag

Hyr Campox Sportboende för din förening eller idrottslag för träningsläger eller cuper. Läs mer på sidan Campox.

DiscGolfPark

I butiken på Medley Ramdalen Sportcenter kan du hyra och köpa discar som kan användas i Oxelösunds DiscGolfPark som är en nyrenoverad discgolfbana med 18 hål. Discgolfbanan startar intill sportcentret och följer en runda genom vacker blandskog och slutar sedan ungefär vid banans start.

Discgolfbana med en korg som man ska kasta discarna i

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer