Hyr roddbåt

Hyr en roddbåt i Gamla Oxelösund och njut av det idylliska området sett från havet. Roddbåtarna hyrs ut av Oxelösunds Hembygdsförening sommartid.

1 maj till 1 oktober har du möjlighet att hyra en roddbåt för att ro över till ön Furön rakt över. Där finns det vandringsleder, vindskydd och dass. Du kan därför besöka Furön över dagen och till och med spendera natten i ett vindskydd om du skulle vilja. Du kan också hyra roddbåt om du vill fiska.

Rakt över sundet finns en liten brygga med Sörmlandsledens markering i orange, där kan du lägga till med båten och du kommer direkt till en markerad vandringsled att följa till fots.

Roddbåten hyr du av Oxelösunds Hembygdsförening som har sin samlingslokal i huset Mästerlotsen i Gamla Oxelösund. Nycklar, flytväst och åror finns att hämta i Bagarstugan mittemot. Sedan ligger roddbåtarna vid gästbryggan nere vid kajen.

Boka och betala roddbåt

Hyreskostnaden för en dag är 200 kronor. Boka på telefon 0155-300 68 eller boka@oxhembygd.se. Betalningen görs till bankgiro 5365-3572 med texten ”Båthyra Förnamn Efternamn” i Meddelande-fältet. Du kan även betala via Swish till nummer 123 120 96 83.

Roddbåt i buskage

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer