Oxelösunds logga
Visit Oxelösund

Hyr roddbåt

Hyr en roddbåt i Gamla Oxelösund och se och njut av det idylliska området från havet sett. Roddbåtarna hyrs ut av Oxelösund Hembygdsförening sommartid.

Under sommaren har du möjlighet att hyra en roddbåt för att ro över till ön Furön rakt över. Där finns det vandringsleder, vindskydd och dass. Du kan därför besöka Furön över dagen och till och med spendera natten i ett vindskydd om du skulle vilja. Du kan också hyra roddbåt om du vill fiska!

Roddbåten hyr du av Oxelösunds Hembygdsförening som har sin samlingslokal i huset Mästerlotsen i Gamla Oxelösund. Nycklar, flytväst och åror finns att hämta i Bagarstugan mittemot. Sedan ligger roddbåtarna vid gästbryggan.

Hyreskostnaden för en dag är 200 kronor. Boka på telefon 0155-300 68 eller boka@oxhembygd.se. Betalningen görs till bankgiro 5365-3572 med texten ”Båthyra Förnamn Efternamn” i Meddelande-fältet eller till Swish-nummer 123 120 96 83.

Roddbåt i buskage

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer