Visit Oxelösund

Stjärnholms slott

På Stjärnholm kan du utforska naturen, konsten och historien. Här erbjuds helhetsupplevelser i slottsmiljö. Välj mellan färdiga paket eller gå på en egen upptäcktsfärd.

I Stjärnholms vackra miljö och lokaler finns det flera rum i olika prisklasser för dig att välja bland. Välj mellan tjusigt dekorerade 1700-tals rum i slottet, eller rum i lantlig herrgårdsstil i Flygeln. I annexet Nygården finns rum med enklare inredning. Där finns även flerbäddsrum som passar för er som är en större grupp. I slottet dukas det varje morgon upp en härlig frukostbuffé.

Stjärnholms restaurang kan även du som inte är nattgäst besöka, boka ett bord genom receptionen och njut av lunch, middag, Söndagsmiddag eller julbord i stämningsfulla miljöer. Vill du bara ha något litet finns det alltid kaffe och glass till försäljning. Stjärnholm är även en utmärkt plats att ha konferensen på.

I anslutning till slottsområdet går Sörmlandsleden. Receptionen kan hjälpa dig att boka ett vandringspaket som innehåller bland annat karta och fika.

Skulpturparken

Slottet ligger intill vattnet i vacker natur. I naturen finns ett stort antal skulpturer och konstverk öppet för alla att besöka. Låna gärna en guide över skulpturparken inne i receptionen.

Stjärnholms slott i julbelysning

Söndagsmiddag på Stjärnholm

Till evenemangets sida
26
maj

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer