Oxelösunds logga
Visit Oxelösund

Stjärnholms slott

På Stjärnholm kan du utforska naturen, konsten och historien. Här erbjuds helhetsupplevelser i slottsmiljö. Välj mellan färdiga paket eller gå på en egen upptäcktsfärd.

I Stjärnholms vackra miljö och lokaler finns det flera rum i olika prisklasser för dig att välja bland. Välj mellan tjusigt dekorerade 1700-tals rum i slottet, eller rum i lantlig herrgårdsstil i Flygeln. Rummen på slottet och i Flygeln har alla egen dusch och toalett. Söker du en enklare typ av rum så erbjuds det i annexet Nygården. Där finns även flerbäddsrum med liknande standard som ett vandrarhem. Inne i slottet dukas det varje morgon upp en härlig frukostbuffé.

Stjärnholms restaurang kan även du som inte är nattgäst besöka, boka ett bord genom receptionen och njut av lunch, middag, Söndagsmiddag eller julbord i stämningsfulla miljöer. Vill du bara ha något litet finns det alltid kaffe och glass till försäljning. Stjärnholm är även en utmärkt plats att ha konferensen på.

Skulpturparken

Slottet ligger intill vattnet i vacker natur. Passa gärna på att gå en sväng i skulpturparken eller på Sörmlandsleden. Receptionen kan hjälpa dig att boka ett vandringspaket som innehåller bland annat karta och fika.

Stjärnholms slott i julbelysning

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer