Visit Oxelösund

Lions tåg

Det blå och gula tåget kör mellan några utvalda platser i Oxelösund under sommaren. Tåget följer en turlista och det är gratis att åka med. Passande för turister och badsugna.

Åk gratis med Lions tåg för att se dig om i Oxelösund eller för att ta dig mellan hållplatserna. Turen går mellan Oxelösunds centrum, Badhusviken i Oxelösunds gästhamn, Fiskehamnen på Femöre, Gamla Oxelösund och Jogersöbadets parkering. Turerna startar midsommarveckan och går enligt turlista under sommaren.

Vill du lämna ett bidrag som tack för turen så går det till föreningen Lions Club som arbetar för att ge stöd till behövande, och det går också till de föreningar som hjälper till att köra tåget.

Tidtabell Lions tåg

Se tågets tidtabell för sommaren på Lions webbplats Länk till annan webbplats.. Du kan också se tidtabellen vid hållplatserna eller på turistinformationen på Koordinaten under perioden då tåget går.

Traktor med bakvagn i färgerna gult och blått

Kontaktinformation

Lions Club Oxelösund

Webbplats oxelosundlions.se Länk till annan webbplats.

Kontaktuppgifter till ansvarige för tåget Mats Kullman.

E-post kullman.mats387@gmail.com

Telefon 070-397 62 00

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer