Visit Oxelösund

Cykla

I Oxelösund finns många bra cykelvägar med gott om utrymme och säkra för hela familjen att ta sig fram på.

Det finns ett brett cykelnät i Oxelösunds som passar dig som bor här och behöver ta dig mellan hemmet och jobbet, men också för dig som är på besök och vill ta dig runt på ett smidigt sätt. I den tryckta turistkartan kan du följa den streckade linjen för cykelbana.

Vill du ha tips på bra cykelleder kantade med sevärdheter är du välkommen att höra av dig till oss på turistinformationen. Så kan vi ge dig tips efter dina intressen och förutsättningar.

Även till och från Nyköping finns det en ordentlig cykelväg.

Hyra cykel i Oxelösund

Jogersö Eco Camp hyr ut cyklar för både vuxna och barn. Du kan boka själv i campingens digitala bokningskalender med start 1 juni. Du kan boka både heldag och halvdag.

Du kan också hyra en cykel hos Vandrarhemmet Poppeln nära centrum, där finns både barncyklar, cyklar för vuxna i olika modeller och tandem. Ring vandrarhemmet för att boka

Kartan visar gång- och cykelvägar i kommunen. Orange färg visar gång- och cykelvägar och grön färg visar cykelstråk som binder samman cykelvägar och vägar.

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer