Visit Oxelösund

Oxelösunds gästhamn

Vid Läget på gångavstånd från Oxelösunds centrum finns Oxelösunds gästhamn. Förtöj din båt och kliv iland och upptäck allt staden har att erbjuda.

Om Oxelösunds gästhamn

Här har du nära till både den yttre skärgården med sin vackra natur och Oxelösunds sevärdheter och aktiviteter. Oxelösund är kontrasternas stad där gästhamnen ligger intill den stora industrihamnen. Kontrasterna är en del av Oxelösunds charm.

Från Oxelösunds gästhamn har du nära till det mesta, ta dig enkelt in till centrum och butiker, badplatser med sandstrand eller klippor, besöksmål och sevärdheter. I hamnen ligger hamnkontoret med försäljning av glass.

Information om sjömack, latrintömning och annan information för dig som kommer med båt hittar du under sidan Båtliv.

Högsäsong

Högsäsongen pågår från mitten av juni till mitten av augusti. Det finns mycket att välja på i omgivningarna. Spela fotboll, basket eller boule i gästhamnen. Lions tåg har en av sina hållplatser i gästhamnen och med den kan du ta dig runt i Oxelösund för att utforska eller för att shoppa i centrum.

Betalning

Utanpå hamnkontoret finns en betalautomat där du betalar gästhamnsavgiften. Vid frågor om betalning prata med personalen på hamnkontoret eller på restaurangbåten Sandskär.

Koden till serviceanläggningen får du när du betalat gästhamnsavgiften i automaten.

Besöksadress: Strandvägen 1, 613 31 Oxelösund

Hamndjup: 1,2-6m

Sjökort: 6211 SW

Koordinater: 58°39,8 N 17°06,1 E

Gästplatser: 100

Förtöjning: boj/flytbrygga/kaj

Drivmedel: Sjöstation i Badhusviken med bensin och diesel. Automatisk betalautomat.

Avgift: 260 kronor/natt. Bokning av tvättstuga 50 kr.

Internet: Ja. Fritt wi-fi i gästhamnen.

I hamnen finns miljöstation för sopsortering och en serviceanläggning med toaletter, dusch och tvättstuga.

Oxelösunds gästhamn.

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer