Visit Oxelösund

Upzone

Höghöjdsbanan Upzone finns för dig att besöka på Jogersö. Klättra i trädtopparna, åk zipline och utmana dig själv. Du kan också utmana dina kollegor i kluriga utmaningar som ni löser som grupp.

Höghöjdsbana

En höghöjdsbana är en slags hinderbana uppe i träden som består av plattformar och hinder som du klättrar, balanserar eller svingar för att nå över till nästa träd och plattform. Höghöjdsbanan finns i skogen, nordväst om restaurang Nya Källan. Det finns också två ”Zip-lines” (linbanor) över den stora gräsmattan på Jogersö.

Säkerheten först

Innan klättringen börjar får du hjälp med utrustningen. Du får lära dig hur man klättrar och säkrar sig i banorna på Upzones introbana. Alla gäster klättrar med helkroppsele och Upzone använder sig av CliC-iT karbinhakar för att hålla säkerheten på topp. Det är ett kommunicerande system där ena karbinhaken är låst om den andra är öppen.

Andra aktiviteter hos Upzone

Föredrar du att vara på marknivå eller letar du efter en annorlunda aktivitet att utföra tillsammans med dina kollegor så erbjuder Upzone spelet The Magician. Spelet innehåller utmaningar som ni som grupp ska lösa tillsammans utomhus.

Du kan även prova på Vattenduellen som är en tävling där ni använder er av vattenpistoler.

Person ler mot kamera, hjälm på huvudet, säkerhetslinor

Kontaktinformation

Upzone

Besöksadress Jogersövägen 8, 613 51 Oxelösund Länk till annan webbplats.

Webbplats upzone.se Länk till annan webbplats.

E-post boka@upzone.se

Kontakt 010-110 23 23 för frågor om Upzones parker, upplevelser eller bokningar.

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer