Verktygslåda/Materialbank

Text, bilder och grafiska element i olika format att använda dig av när du ska kommunicera om Oxelösund.

Vill du använda dig av platsvarumärkets olika delar är det bra att först ha lite bakgrund om hur det används och vad det innehåller. Vill du ta del av materialet är du välkommen att kontakta oss.

Tanken med #oxls är att alla ska kunna vara med och bidra. Företag, föreningar med flera kan använda märket i sin egen marknadsföring. Den används då lämpligen tillsammans med det egna varumärket. Vi hoppas att ni är många som vill använda märket.

Ja!

Använd gärna allt material, bilder, texter, märket och färgerna i din marknadsföring. På så sätt skapar vi igenkänning och stärker gemensamt platsen Oxelösund. Använd materialet fritt, men är du osäker kontakta gärna ylva.sanfridson@oxelosund.se

Använd förslagsvis på trycksaker, din webbplats, sociala medier eller i annonser.

Nej!

Vi vill att du ska kunna använda platsvarumärket så att det passar dig. Det finns dock några sammanhang där det inte får användas.

  • förtal, personliga angrepp eller förolämpningar
  • hets mot folkgrupp, sexistiska eller andra trakasserier
  • våldsskildringar eller pornografi
  • uppmaning till brott
  • svordomar eller obscena ord
  • olovlig användning av upphovsrättsligt skyddat material

Om du ser att användningen av varumärket sker på ett sätt som strider mot ovanstående är vi tacksamma om du hör av dig.

Lång variant:

I Oxelösund lever vi sida vid sida med havet. Här njuter vi av fågelsång till tonerna av en hamn som aldrig sover. Här finns en industri i världsklass och ett näringsliv på framväxt. Det här är platsen där våra själar kan få ro och där vi alltid har nära till världen utanför. Det här är Oxelösund. En plats med många ansikten. En plats för dig och mig.

Kort variant:

I Oxelösund lever vi i ständig närvaro av havet. Här möter fågelsång hamnens larm. Här samsas världsledande industri och natur sida vid sida. Det här är Oxelösund. En plats med många ansikten. En plats för dig och mig.

Exempel på användning

  • Trycksaker där platsvarumärket kompletterar din förenings egna logotyp och budskap
  • Webbplats
  • Sociala medier
  • Annonser i tryckt eller digital media

 

#Oxls, WE ARE OXELÖSUND och VI ÄR OXELÖSUND i olika färger.

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer