Gruppfoto med artister till Diggiloo 2024.
11 jul

Diggiloo

Sveriges största sommarturné är redo för er Oxelösund. Det kommer bli en fullproppad show tillsammans med några av våra mest älskade artister och musiker! Boka dina biljetter nedan!

Sommar och sol i den underbara sörmländska skärgårdsmiljön. Full fart på havsbaden, bangolfen och kajakpaddlingen. Dessutom njuter stora som små av läckra våfflor. Kan den svenska sommaren bli bättre? Ja, för den 11 juli kommer hela Diggiloo-gänget till Jogersö i Oxelösund. Och inget gör oss gladare än om du sjunger och dansar in sommarnatten med oss.

Artister till Diggiloo 2024

Artisterna som kommer till Diggiloo i Oxelösund och underhåller är Andreas Lundstedt, Liamoo, Elisa Lindström, Andreas Weise, Anders Bagge, Ann Westin, Lucianoz, Lisa Stadell, Jessica Andersson, Dogge Doggelito, Wiktoria och Cimberly.

Biljetter för hela familjen

På Diggiloo finns det något för alla, och på Jogersö finns det flera olika biljetter, beroende på hur och var du vill sitta. Och om du tänkte ta med dig barnen nämner vi gärna det som kallas ”Sittplats i det gröna”, som inte bara är den picknickdelen av spelplatsen, utan också den avdelning där du får ta med dig två barn t.o.m. 14 år på varje vuxens biljett – utan att det kostar något extra! Och sitter du hellre på parkett är barnens biljetter naturligtvis billigare. Vi är säkra på att du kommer att hitta en plats att trivas på! Och så har vi ju glass, fika, hoppborgar och andra kul aktiviteter för barn, du kan räkna med att alla blir nöjda.

Evenemangsinformation

Datum: Torsdag 11 juli

Tid: Insläpp kl. 17, showstart kl. 19

Pris: Vuxen 495-995 kr. Biljettsläpp torsdag 7 december kl. 10

Plats: Jogersö, Jogersövägen 15, 613 51, Oxelösund

Webbplats: diggiloo.com Länk till annan webbplats.

E-post: info@diggiloo.se

Arrangör: Krall Entertainment

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer