Rött veterantåg och texten Dixie car meet.
25 maj

Veterantåg till Dixie Car Meet i Tystberga

Veterantågsresa till Veterantåg till Dixie Car Meet i Tystberga, En motor & nostalgifest för hela familjen.

En motor & nostalgifest för hela familjen.

"Dixie Car Meet är en bil och motorcykelträff med utställning, marknad, streetfood och livemusik. Och den är för hela familjen hela dagen på Tyrsvallen i Tystberga. Vi räknar med ca 600-800 utställda fordon och minst ca 3000-4000 besökare."

Passa på att ta tåget från (Oxelösund) Nyköping, Sjösa eller Vagnhärad till evenemanget. Vi reser med Elloket Hg2 755 från 1947 och våra 30-talsvagnar. Du kan naturligtvis även resa från Tystberga.

BILJETTER

Biljetter köps som enkelbiljetter för den sträcka du vill resa. Du måste därmed även boka vald återresa som enkel biljett. (Detta för att garantera resande sittplatser, Tågets kapacitet är 300 sittande resenärer)

OBS! I Oxelösund, Sjösa och Tystberga sker av/påstigning med pallar. Du måste själv kunna kliva upp på tåget, som inte är tillgänglighetsanpassat för rullstolar etc.

TIDTABELL

Avgång Oxelösund 08:25

Åter i Oxelösund 16:59

Se biljettbokning för fullständig tidtabell

BILJETTER

Biljetter köps som enkelbiljetter för den sträcka du vill resa. Du måste därmed även boka vald återresa som enkel biljett. (Detta för att garantera resande sittplatser, Tågets kapacitet är 300 sittande resenärer)

Priset för respektive sträcka är

Vuxen från 16 år: 125 kr/person

Barn mellan 4-15 år: 75 kr/person

Barn 0-3 år reser fritt i målsmans sällskap.

(Vid fullt tåg skall barn sitta i målsmans knä, önskas garanterad sittplats för barn skall biljett för Barn 4-15 år bokas)

DET ÄR ABSOLUT FÖRBJUDET ATT BETRÄDA SPÅREN!

(Vid obehöriga i spår är vi skyldiga att meddela trafikledning, som då stoppar ALL trafik på banan). Följ personalens uppmaningar!

Evenemangsinformation

Starttid: 2024-05-25 08:25

Sluttid: 2024-05-25 16:59

Pris: Se beskrivning för priser

Webbplats för att boka biljetter: https://billetto.se/e/veterantag-till-dixie-car-meet-i-tystberga-fran-nykoping-och-vagnharad-biljetter-937200 Länk till annan webbplats.

Evenemangets adress: Torggatan 2, Oxelösund

Arrangör: Sörmlands Veteranjärnväg

Webbplats: fsvj.se Länk till annan webbplats.

E-post: boka@fsvj.se

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer