Visit Oxelösund
En publik utomhus.
24 maj

Allsång på Krogbacken

En skön allsångskväll på Krogbacken! Visgruppen Gott och Blandat bjuder dig att sjunga med i en mängd svenska visor av bl.a. Evert Taube, Nils Ferlin, Cornelis, Fred Åkerström och Ted Gärdestad men även en och annan schlager eller poplåt!

Det är härligt att sjunga! Och vad kan vara mysigare än att göra det tillsammans på krogbacken med utsikt över skärgårdsviken! Ta med din bästa sångröst och sjung med!

Gott bildades hösten 2015 och är delvis en fortsättning av Sånggruppen "Blandat" som var mycket populära från mitten 70 talet fram till 2005. Gruppen medverkade i TV program som Cafe Norrköping med Ragnar Dahlberg och Dax med Åke Wilhelmsson.

Blandat gjorde två LP-skivor som spelades flitigt i både riks och lokalradion och var även på test till Svensktoppen. Gruppen uppträdde bl.a på Skansen Solidens stora scen inför sextusen entusiastiska åhörare med konferencier Bosse Larsson och ett artistuppbåd och placerade sig på en hedrande andraplats i en riksomfattande Taubetävling som anordnades av landets lokalradiostationer.

Medlemmar:

Tomas Björklund: Gitarr & sång.

Kenneth Karlsson: Bas & percussion

Lasse Fornarve: Klaviatur, dragspel & sång

Evenemangsinformation

Starttid: 2024-05-24 18:00

Pris: 100

Evenemangets adress: Gamla Oxelösundsvägen 28 Länk till annan webbplats.

Arrangör: Oxelö Krog

Webbplats: oxelokrog.se Länk till annan webbplats.

E-post: hej@oxelokrog.se

Telefonnummer: 0155-304 22

24 maj
18:00
Pris: 100 kr

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer