Visit Oxelösund
Foto på personer i 1700-tals miljö och kläder.
27 apr - 27 jun

Två fotoutställningar på krogen

Stefan Fast och Maria del Carmen ställer ut sina fotografier på varsin våning på Oxelö Krog.

Stefan säger om sig själv:

Jag har mina rötter i naturfotografering men fotar även porträtt och bröllop. I mina bilder arbetar jag mycket med att försöka fånga det rätta ljuset. Jag hoppas att min passion för foto lyser igenom i de bilder jag här visar.

Maria säger om sig själv:

Jag älskar att fotografera och det jag brinner mest för är porträtt. I porträtten vill jag fånga atmosfären, stämningen och ögonblicken som väcker känslor och berättar en historia. Många bilder har det blivit genom åren. Att fånga människor i historiska miljöer är ett tema som jag gärna återkommer till. Den här utställningen har jag fokus på kvinnor i 1700-talsmiljöer.

UTSTÄLLNINGEN PÅGÅR FRAM TILL 27 JUNI.

Evenemangsinformation

Starttid: 2024-04-20 11:00

Pris: 0

Evenemangets adress: Gamla Oxelösundsvägen 28 Länk till annan webbplats.

Arrangör: Oxelö Krog

Webbplats: oxelokrog.se Länk till annan webbplats.

E-post: hej@oxelokrog.se

Telefonnummer: 0155-304 22

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer