Visit Oxelösund
Oscar Zia.
5 sep

Konsert med Oscar Zia

På scenen, i hörlurarna, på radion eller framför TV-kamerorna. Det är förmodligen i ett eller flera av dessa sammanhang publiken sett Oscar Zia den senaste tiden. För om han inte skriver, spelar in och släpper musik leder han omtyckta radioshower eller rikstäckande TV-program. Den 5 september kommer Oscar Zia till Oxelösund och Koordinaten.

Han är en multitalang, och framför allt är han en av våra mest älskade, svenska popröster. Hans låtar har spelats över 30 miljoner gånger på Spotify och han har stått på några av landets största scener.

Under våren 2023 var Oscar Zia en av deltagarna i SVT:s program Songland, där han släppte den fantastiska låten “Golvet i hallen”. Han är även aktuell med nya singeln “Vem bryr sig” som är skriven av Oscar själv, Adéle Cechal, Myra Granberg, Carl Wikström Ask. I höstas släppte han albumet Heartbreakmiljonär och under våren beger han sig ut på turné med The Heartbreak Tour.

– Hela grejen med att skriva en skiva är att åka ut och spela den live. Det var ett tag sen jag var ute på turné, och jag längtar massor! Vi ses där, säger Oscar Zia.

Följ gärna Oscar Zia på sociala medier

Instagram Länk till annan webbplats.

Facebook Länk till annan webbplats.

Du kan titta och lyssna på Oscar Zia på Youtube Länk till annan webbplats. och Spotify

Evenemangsinformation

Tid: 5 september kl. 19

Plats: Eventsalen på Koordinaten

Pris: 325 kr, stående publik

Telefon: 0155-383 50

E-post: biblioteket@oxelosund.se

5 sep
19:00
Eventsalen på Koordinaten
Pris: 325 kr

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer