Visit Oxelösund
Valborgseld.
30 apr

Traditionellt valborgsfirande

Välkommen att fira in våren på Ramdalens IP.

Varmt välkommen att fira in våren med traditionsenligt valborgsfirande vid Ramdalens IP. Körsång, vårtal, aktiviteter och fikaförsäljning. Aktiviteterna börjar 18.15 och brasan tänds 19.45. Vårtal hålls av Karin Henriksson. I sporthallen pågår under kvällen ungdomsevenemanget "Innebandy by Night", börjar 18.00. Du kan läsa mer om det evenemanget på den här sidan.

Arrangeras av Oxelösunds kommun i samarbete med Oxelökören, SlaughterSisters/Ung kraft, Finska föreningen, Oxelösunds IK, Fiskebåtens Vänner, Hembygdsföreningen, Oxelösunds Tennisklubb, Hörselskadades förening i Nyköping-Oxelösund och Eritreanska föreningen.

Evenemangsinformation

Tid: Tisdag 30 april kl. 18.15

Plats: Ramdalens IP

Telefon: 0155-383 50

E-post: biblioteket@oxelosund.se

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer