Boksläpp "Sydväst om Ytterskär"

Allaktivitetshuset Koordinaten, Oxelösund

Välkommen på boksläpp på Koordinaten!

Författaren Mats i Lundgren finns på plats mellan kl 10-14 lördagen den 15 augusti och signerar och säljer sin kriminalroman Sydväst om Ytterskär till specialpris. 

Ett obehagligt fynd görs i havet utanför Oxelösund. Upptäckten som är mycket uppseendeväckande väcker många frågor och ger eko över hela landet. Kriminalinspektör Arne Olofsson och hans kollegor vid Nyköpingspolisen får ta sig an en ovanligt knivig utredning som berör Arne personligen. Han blir djupt engagerad i att finna sanningen och hans grävande leder honom långt tillbaka i tiden.

Mats debuterade hösten 2015 med kriminalromanen Den som ger. Den fristående uppföljaren Sara släpptes hösten 2017. Även den en spännande historia som till största delen utspelar sig i Nyköping. Sara blev bland 180 inskickade manus nominerad som en av fem till Selmapriset 2018. Motivering: "En gastkramande thriller när den är som bäst - avskalad och nära."  Mats böcker har hittills sålt i mer än 5000 exemplar och ljudböckerna har fått ännu fler lyssningar.