Poker Run Open - Inställt

Oxelösund

Årets upplaga är tyvärr inställd på grund av den rådande pandemin. Vi satsar för fullt inför 2021 istället.

Vill du ändå åka båt så samlas vi i båtarna klockan 10:00 i Oxelösund den 11:e juli. Det blir en rundtur med stopp i Oxelösund för lunch (antingen äter man på restaurang eller i båten med medhavd lunch). Mot kvällen rör vi oss mot Nyköping och lägger till utanför Tovastugan där de denna dag kommer servera en grillbuffé. De kommer endast ha förköp, så se till att köp biljett till kvällen så snart som möjligt. Biljett köpes direkt av Tovastugan. Ingen anmälan till denna dag behövs, utan bara dyka upp med din båt.

Tänk på att endast komma om du är helt frisk och var noggrann med att hålla avståndet under hela dagen.

Lite kort om Poker Run:

Poker Run är ett event, med sina rötter i USA, som arrangeras överallt i hela världen. Det går i stort sätt ut på att ett gäng båtar åker en förutbestämd rutt med totalt fem ”cardstop”. Vid varje stopp får man ett förseglat kuvert med ett spelkort. Efter målgång summeras korten efter traditionella pokerregler och de fem bästa går vidare till pokerbordet. De tre bästa från pokerbordet går vidare till pilkastning och där utnämns EN vinnare!

Detta arrangemang handlar inte om vem som åker snabbast, snarare om vem som har turen att få bäst pokerhand och går vidare.

11jul 11:00 - 17:00

Kontaktinformation

Evenemang i Oxelösund
Hamnbassängen Oxelösund
Oxelösund
Kontaktperson: Daniel
Telefon: 073-9651049

Arrangör: Sportbåtsklubben Oxelösund/Nyköping

E-post: daniel@pokerrunopen.se
Hemsida: https://pokerrunopen.se/

Prisinformation

Gratis och roligt att titta på! Men annars 500kr/båt och 500kr/person. Då ingår lunch och middag och entré till festen. Även chans att vinna fina priser! Man kan också bara att välja gå på festen för 200 kronor.

Hitta hit