Poker Run Open

Oxelösund
Sörmlands häftigaste båtevent går av stapeln den 11:e juli 2020 med start i Oxelösund, lunchstopp i Oxelösund och målgång i Nyköping - Poker Run Open.

Har du en powerboat eller en snabbgående båt? Vill du samtidigt uppleva östkustens vackraste skärgård? Eller är du intresserad av att titta på som publik? Bara vara med på kvällens festligheter. Oavsett så kommer detta event ge dig ett fartfyllt minne.

I år väljer vi också att fira att Oxelösund fyller 70 år! Det gör vi med en korrigering utav våran rutt från tidigare år. De deltagarna som väljer att ta bonuskortet ute vid Hävringe kommer i stort sätt pricka 70 distans! Dessutom har besökarna chans att se båtar som åker i 70 knop eller mer!

Minimikrav för att få deltaga är att båten ska kunna marscha 35 knop (Undantag kan göras). Övriga regler som ska följas finns att ta del av på hemsidan.

Ungefärliga tider:
Start 11:00 i Oxelösund
Lunch 13:00 vid Restaurang Läget
Målgång 16:30 vid Nyköping.

För rutt och mer exakta tider, håll utkik på följande ställen:

https://pokerrunopen.se/

https://www.facebook.com/groups/290601147660537/

https://www.facebook.com/events/439491806972669/

Lite kort om Poker Run:

Poker Run är ett event, med sina rötter i USA, som arrangeras överallt i hela världen. Det går i stort sätt ut på att ett gäng båtar åker en förutbestämd rutt med totalt fem ”cardstop”. Vid varje stopp får man ett förseglat kuvert med ett spelkort. Efter målgång summeras korten efter traditionella pokerregler och de fem bästa går vidare till pokerbordet. De tre bästa från pokerbordet går vidare till pilkastning och där utnämns EN vinnare!

Detta arrangemang handlar inte om vem som åker snabbast, snarare om vem som har turen att få bäst pokerhand och går vidare.
11jul 11:00 - 17:00

Kontaktinformation

Evenemang i Oxelösund
Hamnbassängen Oxelösund
Oxelösund
Kontaktperson: Daniel
Telefon: 073-9651049

Arrangör: Sportbåtsklubben Oxelösund/Nyköping

E-post: daniel@pokerrunopen.se
Hemsida: https://pokerrunopen.se/

Prisinformation

Gratis och roligt att titta på! Men annars 500kr/båt och 500kr/person. Då ingår lunch och middag och entré till festen. Även chans att vinna fina priser! Man kan också bara att välja gå på festen för 200 kronor.

Hitta hit