Crying Day Care Choir

Allaktivitetshuset Koordinaten, Oxelösund

Konserten har flyttas fram till den 29 september 19.00. 

Biljetthantering

Har du biljett till evenemangets ursprungsdatum 2/4? Du kan hålla hårt i den för den kommer att gälla till det nya datumet 29/9.

Har du köpt Musikpasset för våren 2020? Självklart gäller ditt musikpass för de framflyttade konserterna som ingår i passet för våren 2020.

Sista datum för återköp av biljett till det ursprungliga speldatumet var fredag 17 april 2020.

***************************************************************************

Crying Day Care Choir är en riktig familjeaffär från den skånska myllan, gruppen består av bröderna Jack Elz och Bill Nystedt samt Sara Elz som är gift med Jack.

CDCC bildades 2010 och har med sina harmonifyllda melodier och poetiska texter med en ton av amerikansk folkrock träffat rakt i publikens hjärtan. CDCCs låtar har spelats flitigt på Sveriges Radio, mottagit fina recensioner och de har tidigare jämförts med storheter som Fleet Foxes, The Lumineers och Edward Sharpe & The Magnetic Zeros.


Med två tidigare fullängdsalbum (med singlar såsom ”Branches” och ”Sad Season”) samt flera turnéer i ryggen, har de skapat sig ett namn såväl i Sverige som utomlands. Närmare bestämt Italien där de blivit stora genom åren och trion just hemkommen från sin fjärde Italien-turne (!).

Biljetter: Säljs här på webben, på Koordinaten samt i Nyköping på Culturum, turistbyrån och Rosvalla från och med 13 december.

Konserten ingår i abonnemanget Musikpasset.

Priser: Vuxen 220 kr; ung t.o.m. 26 år: 140 kr, SN mera: 132 kr. Priserna är inklusive serviceavgift. OBS! SN mera-biljetter släpps 2 mars.

Koordinatens konsertprogram är möjligt tack vare stöd från Oxelösunds Hamn AB, Järnbruksklubben IF Metall, SSAB samt ICA Kvantum Oxelösund.

Boka
29sep 19:00 - 21:00 Allaktivitetshuset Koordinaten

Kontaktinformation

Koordinaten
Järntorget 7-9
613 81 Oxelösund
Telefon: 0155-38350

Arrangör: Kultur och fritid, Oxelösunds kommun

E-post: koordinaten@oxelosund.se

Hitta hit