Crying Day Care Choir - inställt

Allaktivitetshuset Koordinaten, Oxelösund

Tyvärr kommer vi inte kunna genomföra konserten med Crying Day Care Choir i höst. Pandemin är långt ifrån över och dessutom råder det osäkerhet kring hur regeringens nya restriktioner för evenemang kommer att påverka vår publikkapacitet, när dessa träder i kraft 1 oktober. Vi siktar istället på att genomföra konserten någon gång under nästa år.


Misströsta inte! I höst kommer vi arrangera flera konserter med lokala artister och begränsad publikkapacitet. Håll utkik på här på visitoxelosund.se för att se vad som kommer!

***************************************************************************

Biljetthantering

Återbetalning sker i den kassa du köpt biljetterna och pengarna sätts tillbaka på ditt betalkort, oavsett betalsätt vid det ursprungliga köpet. Har du köpt biljett på nätet måste du komma till Koordinaten för att få biljetten återbetald. Tillhör du riskgrupp? Det går bra att skicka ett ombud med dina biljetter och ditt kort. OBS: lämna inte ut din kod! Pengarna sätts över utan kod.

INNEHAVARE AV MUSIKPASS
Vi återlöser det återstående värdet på musikpasset, 336 kr per pass, i form av ett presentkort som du kan utnyttja valfritt på de evenemang eller produkter som säljs på Koordinaten samt i Nyköpings biljettkassor.

Gör så här: Kom in med ditt musikpass till Koordinaten så får du presentkort i gengäld. Detta kan endast göras här, så har du köpt dina biljetter på webben eller i Nyköping måste du ändå komma till Koordinaten. 

Tillhör du riskgrupp? Det går bra att skicka ett ombud med ditt musikpass.

***************************************************************************

Boka
29sep 19:00 - 21:00 Allaktivitetshuset Koordinaten

Kontaktinformation

Koordinaten
Järntorget 7-9
613 81 Oxelösund
Telefon: 0155-38350

Arrangör: Kultur och fritid, Oxelösunds kommun

E-post: koordinaten@oxelosund.se

Mer från Allaktivitetshuset Koordinaten

Utbud

Hitta hit