Tävling! Omslagsbild till Smakprov från Oxelösund 2020

Oxelösund

Din bild har chansen att bli omslagsbild till Smakprov från Oxelösund 2020!

Oxelösunds turistmaterial ”Smakprov från Oxelösund” har varit otroligt uppskattat och har producerats i ett par år nu, där innehållet lyfter vad man kan se, göra och äta i vår vackra stad. Den trycks lagom till sommarsäsongen och därför har den fokus på sommaraktiviteter, för att hjälpa både turister och lokalbor med vad man kan hitta på. Bilden vi söker ska därför andas sommar, semester, gemenskap, glädje, positivitet och kärlek till staden och varandra. Bilden ska vara tagen i Oxelösund och vi ser gärna att den innehåller människor på något sätt. Då det är du som lokalbo och turist som gör staden till vad den är.

När alla bidrag kommit in kan du rösta på din favorit! Alla bilder kommer, utöver att visas upp på sociala medier, att ställas ut inne på Koordinaten. Utställningen och omröstningen är öppen hela oktober, och vinnaren kommer därefter annonseras ut på våra sociala medier. Alla kan rösta! Både lokalbor och besökare till Oxelösund. Bilden som vinner kommer få ett hemligt pris från Oxelösunds kommun. Ingen ekonomisk ersättning kommer delas ut till den vinnande bilden, eller till andra deltagare.

 

Tävlingsregler

  • Ta en bild som fångar vad Oxelösund är för dig. Tänk positivitet, glädje, kärlek och sommar.
  • Skicka in ditt bidrag innan sista september
  • Bilden ska vara i färg
  • Det behövs inget filter, låt bilden vara precis som den är
  • Om personer finns med på bilden, tänk på att det måste finnas samtycke, för omslagsbilden kommer att exponeras i olika kanaler. Vi behöver ha ett skriftligt samtycke, och du kan hämta blankett här eller inne på Koordinaten.
  • Stående format (För att passa broschyrens utformning)
  • Bilden ska vara tagen i Oxelösund
  • Bilden behöver vara högupplöst, antingen fotad med en lite bättre kamera eller om du har en nyare mobil med bra mobilkamera. Fotar du med kamera är det bra att ha filformatet RAR, det underlättar om vi vill finjustera bilden vi väljer.
  • Skicka in ditt bidrag till turism@oxelosund.se. Du kan också lämna in ditt foto i informationsdisken på Koordinaten, men för att det ska kunna användas till det tryckta materialet behöver vi ha det skickat till oss digitalt. Tillsammans med bilden vill vi ha fotografens namn, var bilden är tagen, telefonnummer eller mailadress där vi kan kontakta dig, samt en ifylld samtyckesblankett från den person/personer som finns med på bilden. Är det barn under 18 år måste vårdnadshavare underteckna blanketten.

 

OBS! Oxelösunds kommun förbehåller sig rätten att välja en annan omslagsbild om tävlingsbidragen inte uppfyller den kvalitetsnivå som krävs för framtagning av turismmaterialet, eller av annan anledning inte passar sig. Oxelösunds kommun behöver inte använda sig av det framröstade vinnarbidraget. Om en bild är stötande eller går emot kommunens värderingar kommer den inte att godkännas och därmed inte få delta i tävlingen eller utställningen.

19sep
20sep
21sep
22sep
23sep
24sep
25sep
26sep
27sep
28sep
29sep
30sep

Kontaktinformation

Evenemang i Oxelösund
Höjdgatan 26
613 81 Oxelösund
Telefon: 0155-38175

E-post: turism@oxelosund.se