Ljus och värme - Stadling/Hellstrand/Schultz

S:t Botvids kyrka, Oxelösund

Anna Stadling gör gemensam sak med vännerna Staffan Hellstrand och Idde Schultz och bjuder in till en jordnära julkonsert i S:t Botvids kyrka. Två julkonserter blir en när Annas "American Tunes for Christmas" smälter samman med Idde och Staffans "Vinterbloss - ljus, värme och odödliga svenska klassiker.

Anna Stadling bjuder in till en julkonsert med amerikanska tongångar. Det blir klassiska jullåtar, lite mer okända låtskatter och sånger som kanske inte alls hör julen till men som fångar julens viktigaste budskap – ensamhet, utsatthet och gemenskap. American tunes for Christmas kan ses som en förlängning på den otroligt fint mottagna ”STADLING/CASH” skivan Anna släppte 2013 där hon tolkar Johnny Cash fantastiska låtar, och naturligtvis kommer vi att bjudas på några av dessa

Staffan Hellstrand och Idde Schultz behöver kanske ingen närmare presentation. Med två av Sveriges största hitlåtar äger dom alltid en plats i den svenska pop- och rockhistorien. I denna julshow blandar dom sina egna låtar, som Lilla Fågel Blå , Fiskarna i Haven, Bilder av Dig, Fanfar och Högre Mark med traditionella och nyare julsånger. Lägg till det ett par nyskrivna jullåtar av Staffan och en dos Dan Andersson så har ni en nydanande och stämningsfull julkonsert. Med i showen finns också keyboardisten Jens Back och gitarristen Calle Ekerstam, som båda spelat med bla Lasse Winnerbäck.


Varmt välkomna till en jordnära jul en bra bit från tingeltangel och glitter, till en konsert med vackra melodier och texter. Fulla av värme, närhet och mycket stämsång!

Allt överskott från konserten går till Räddningsplankan, Oxelösunds församlings insamling för utsatta barnfamiljer.

Det blir paus i konserten med enklare fikaservering. 

 

Biljetter: Säljs här på webben, på Koordinaten samt i Nyköping på Culturum, turistbyrån och Rosvalla. Konserten ingår i Koordinatens konsertabonnemang Musikpasset. 

Priser: Vuxen 190 kr; ung t.o.m. 26 år 140 kr.Priserna är inklusive serviceavgift.

Notera att biljettköp på plats i kyrkan endast kan göras kontant!

Arrangör: Kultur och fritid, Oxelösunds kommun och Oxelösunds Centrumförening.

Konsertprogrammet är möjligt tack vare stöd från Oxelösunds Hamn AB, Järnbruksklubben IF Metall, SSAB samt ICA Kvantum Oxelösund.

 

Boka
07dec 19:00 S:t Botvids kyrka

Kontaktinformation

Oxelösunds turistinformation
Järntorget 7-9

Telefon: 0155-38350

Arrangör: Kultur och fritid, Oxelösund

E-post: turism@oxelosund.se
Hemsida: http://www.visitoxelosund.se

Mer från S:t Botvids kyrka

Utbud