Koordinatens konsertscen

Oxelösund

Följ med ut på spännande, musikaliska äventyr bortom allfarvägarna! Koordinatens konsertprogram bjuder på nationella och internationella toppmusiker i en intim och avslappnad miljö. Här råder spelglädje och lekfullhet, bredd och kvalitet!

Ryggraden i konsertrepertoaren är folk- och världsmusik i dess vidare bemärkelse, innefattande genrer som blues, jazz och visa. Man kan också beskriva Koordinatens konsertkoncept som en scen för handgjord musik med mycket hjärta, där kärlek till musiken och publiken går hand i hand.

Med abonnemanget Musikpasset får du tillträde till tre av höstens konserter för endast 385 kr. Se nedan vilka konserter som ingår. Observera att antalet är begränsat och passen populära! Musikpasset och höstens biljetter släpps 10 augusti. Köp dem här.

 

Hösten 2018 bjuder på följande musikupplevelser. Klicka på rubrikerna för att läsa mer om varje konsert. Längst ner på sidan finner du information om övriga evenemang som sker på Koordinaten.

 

Kolonien
Tisdag 25 september kl 19.00
Eventsalen, Koordinaten

Med den svenska folkmusiken som grund och med influenser från världens alla hörn bryter Kolonien ständigt ny mark. Resultatet är egensinnig, driven och kompromisslös folkpop med engagerade texter som både träffsäkert och poetiskt fångar tiden vi lever i. En kvartett som sprider välgörande energi och spelglädje. Från en Kolonien-konsert går man glad och upplyft!

Ordinarie pris: 190 kr, ung t.o.m. 26 år: 90 kr. Alla priser är inkl. serviceavgift. Konserten ingår i musikpasset.

 


Good Harvest
Onsdag 24 oktober kl 19.00
Eventsalen, Koordinaten

Akustiska gitarrer, sammanflätad stämsång och en närmast instinktiv känsla för musikaliskt samspel – det är svenska americanaduon Good Harvest unika signum. Ett musikaliskt tvillingskap som bedårat publiken på några av landets största scener.

Ordinarie pris: 190 kr, ung t.o.m. 26 år: 90 kr. Alla priser är inkl. serviceavgift. Konserten ingår i musikpasset.

 

Den Flygande Bokrullen
Tisdag 6 november kl 19.00
Eventsalen, Koordinaten

En av sveriges mest rutinerade klezmerorkestrar gästar Oxelösund med skönsvängande klezmer med rötter i både öst och väst. 

Entré: Gratis! Konserten ingår i evenemanget Minoritetsdag och är öppet för alla.

 

Taubekväll med visgruppen Gott & Blandat XL
Tisdag 13 november kl 19.00
Eventsalen, Koordinaten

En kväll med Evert Taubes musik, allsång och berättelser kring Evert Taubes liv, framförd av Visgruppen Gott & Blandat XL, för kvällen förstärkt med Erik Seger.

Entré: 165 kr


Anders Lundin "Expedition: Livet"
Torsdag 15 november 19.00
Eventsalen, Koordinaten

I visföreställningen "Expedition Livet - från apa till självförverkligare" blir publiken huvudperson när Anders Lundin vänder, vrider och snurrar på frågorna; var kommer vi ifrån? Vart skall vi? Hur hamnade vi här? Tillsammans med kontrabasisten Jonas Olofsson låter han sina funderingar komma till uttryck i en brokig samling berättelser och visor om äventyrare, emigranter, neanderthalare och sin snickrande pappa.

Ordinarie pris: 220 kr, ung t.o.m. 26 år: 140 kr. Alla priser är inkl. serviceavgift. Konserten ingår i musikpasset.

 

Stort tack till våra sponsorer!

Koordinatens konsertprogram är möjligt tack vare stöd från Oxelösunds Hamn AB, Järnbruksklubben IF Metall, SSAB samt ICA Kvantum Oxelösund.

 

 

 

Boka

Kontaktinformation

Oxelösunds turistinformation
Järntorget 7-9

Kontaktperson: Marie Anstadius, Kulturkoordinator
Telefon: 0155-38350

E-post: koordinaten@oxelosund.se
Hemsida: www.visitoxelosund.se

Mer från Allaktivitetshuset Koordinaten

Utbud

Hitta hit