Sweden Experience Tours

Boka en guidad utflykt med din egen personliga guide Stefanie. Lär dig om naturen, den senaste istiden och platsens lokala historia samtidigt som du upptäcker fina platser.

Du kan välja mellan olika sorters dagsutflykter som kan dessutom kan anpassas efter dina önskemål. Upptäck halvön Femöre med sin spännande historia och storslagna natur. Lär dig om Östersjöns utveckling, dagens ekosystem och lokala djur och växter. I Femörefortet får du en inblick i de underjordiska bunkrarna som var hemliga fram till 2003 men som nu är ett museum. Vandringar av olika längd kan inkluderas i dagsutflykten.

Transport, lunch och fika ingår. Max 7 personer. Mer information och bokning via e-post eller telefon.

För grupper (privat eller företag) finns det dessutom möjlighet att boka skogsbad (Shinrin Yoku) med live handpan musik eller kurser i LandArt.

Guidningen finns att boka med språken engelska, tyska, svenska, portugisiska och franska. Det går också att boka guidning på andra platser i Sörmland.

En guide och två deltagare som står ute i naturen.

Guidningen går även att boka på andra platser i Sörmland. Bilden är från en guidning vid Stendörren.

Kontaktinformation

Sweden Experience Tours

Stefanie Schlosser

Webbplats swedenexperiencetours.com Länk till annan webbplats.

E-post info@swedenexperiencetours.com

Telefon 076-081 05 11

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer