Loggan för Oxelösunds kommun

Husbilssemester

I Oxelösund är du välkommen med din husbil eller husvagn året om. Det finns parkering för husbilar på flera platser, alltid nära till havet och sevärdheter. I den här guiden listar vi de platser där du kan ställa din husbil.

Vill du ställa din husbil någonstans som inte är en anvisad ställplats? Besök gärna kommunens webbplats oxelosund.se Länk till annan webbplats. för att se den generella informationen om parkeringsplatser i Oxelösund. Här nedanför presenterar vi en lista med kort information om de olika ställplatserna som finns i Oxelösund. Vill du ha mer detaljerad information om priser, serviceutbud och faciliteter kan du ta kontakt med den som är ansvarig för platsen.

Ställplatser och camping

Jogersö Eco Camp

Jogersö Eco Camp är en stor fyrstärnig camping med grönområde nära motionsspår, restaurang och Sörmlands största havsbad med sandstrand. Här finns ställplatser för husbil och husvagn. Öppet året om.

Femöre Marina

Femöre Marina har en husbilsparkering med havsutsikt i Fiskehamnen intill sjökrog och rökeri, i anslutning finns badstege med trädäck. Gångavstånd till Femöre naturreservat. Öppet året om.

Stenvik

I Stenvikshamnen finns fyra asfalterade ställplatser för husbil eller husvagn där du kan stå i 24 timmar. Intill finns bänkar, solsoffor och grillplats. I närheten finns också Stenviksbadet. Adress är Kanalvägen, 613 35 Oxelösund.

Latrin, gråvatten eller sopsortering från husbil

Gråvatten kan du tömma i Fiskehamnen, och gråvatten och latrin vid Jogersö Eco Camp. Du hittar även sopstation vid Jogersö Eco Camp.

Husbil med rosbuske i förgrunden