Oxelösunds logga
Visit Oxelösund

DK Adventures

Ett lokalt charterbolag med en miniyacht som du kan boka för paketupplevelser i den Sörmländska skärgården. Säsongen pågår april-oktober.

Paket och upplevelser

Säsongen pågår från april till slutet av oktober.

  • Dagstur till Beten och Högsten
  • Dykning i Oxelösunds skärgård med både stranddykning och vrakdykning
  • Lyxcharter med övernattning och all inclusive
  • Hamnhoppning eller "Partybåt" där båten tar dig till olika hamnar i närheten för att äta och dricka gott

I de olika paketen ingår vattensporter som jetski, wakeboard, bananbåt, UW scooter och para sailing.

Det finns också en tenderbåt som används för att ta gästerna från stora båten till stranden eller en önskad ö för äventyr.

Resmålen att välja bland är Beten, Högskär/Högsten, Lugna viken, Arkösund, Nyköping, Sävö, Trosa, Ålarö, Nynäshamn, Landsort och Stendörren. Avgångar från Oxelösund och Nyköping.

Priser

Priser varierar beroende på vilken upplevelse du vill boka och vilka tillägg du vill göra. Kontakta därför DK Adventures direkt för priser. Du kan också besöka deras Facebooksida för att läsa mer om kommande evenemang och prisuppgifter.

Faciliteter

Båten är en Princess 42 med två hytter och dubbelsängar. Det finns även dusch och toalett, vardagsrum med tv och dvd. Du har tillgång till gratis wifi. Det finns även ett stort soldäck med utelounge för middagar och stor badbrygga med wet bar. En större båt kommer under 2022.

Yacht vid brygga.

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer