Bosafari

Med en app kan du på egen hand upptäcka Oxelösunds vackraste platser, lära dig om platsen och dessutom se var det finns lediga tomter.

Bosafari 2022

Välkommen att uppleva vår bosafari, ta dig runt i din egen takt och när det passar dig. Ladda ner appen och häng på! Vi guidar dig genom resan som visar våra fantastiska boendemiljöer. Längs med rutten visar vi var det byggs just nu och var det finns lediga tomter där du kan bygga ditt eget hus om du föredrar att göra det själv. Vi visar upp vår vackra skärgårdsmiljö, möjligheten till havsbad, segling, kajakpaddling, allt med skogen runt knuten.

Du kan åka när det passar dig under året. Rutten startar vid Stjärnholms slott och slutar i Fiskehamnen på Femöre. Det finns en föreslagen väg i appen, men du kan förstås åka vilken väg du vill. Ta med fikakorgen och passa på att besöka vår vackra natur och njut. Tillsammans är vi Oxelösund – kontrasternas stad.

Så här gör du om du vill åka på bosafari

Du laddar ner appen Bosafari i App Store eller Google play. När du startar guiden Bosafari i Oxelösund första gången öppnas en introduktion till bosafarin. Vi guidar dig sedan genom resan genom Oxelösund, en rutt på ett antal platser med start Stjärnholms slott.

Du ser var du befinner dig genom den klarblå pluppen som rör sig på kartan. När du närmar dig någon av stoppen i guiden, startar en automatisk röstguide som berättar mer om platsen du befinner dig på. Observera att du behöver befinna dig inom radien av platserna i guiden för att kunna ta del av röstguiden och informationen. Samma rutt med bilder, information och länkar finns även på webben, om du inte kan ta dig runt med appen.

Är det något som inte fungerar, har du frågor eller vill berätta vad du tycker om bosafarin, hör av dig till bosafari@oxelosund.se

Trevlig bosafari!

En smarttelefon mot en skärgårdsbakgrund.

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer