Visit Oxelösund

Bosafari

Upplev Oxelösund i din egen takt och var och när det passar dig. Ladda ner appen och häng på – lyssna se och upplev!

En smarttelefon mot skärgårdsbakgrund.

Upplev Oxelösund med vår bosafari!

Bosafari Oxelösund ger dig möjligheten att på egen hand upptäcka vår vackra stad. Vi guidar dig till olika platser i Oxelösund för dig att besöka, och kanske vilja bo på! Samtidigt får du möjlighet att se och uppleva vår vackra natur och våra fantastiska utflyktsmål.

Du får uppleva hur det är – och var – att bo, leva och arbeta i Oxelösund. Du får lyssna på historier från förr, du hittar information om våra bostadsområden, hamnar, båtplatser, skolor, utflyktsplatser och mycket mer. Lyssna, se och upplev!

På den här sidan finns även information kopplad till platserna i guiden, viktiga länkar om du vill bo och arbeta i Oxelösund.

Så här funkar det

Ladda ner appen Bosafari Oxelösund i App Store Länk till annan webbplats. eller Google play Länk till annan webbplats.. När du startar appen för första gången öppnas en introduktion till bosafarin. Nu kan du se alla platser du kan besöka och uppleva, antingen på plats eller om du befinner dig på distans. Är du på plats startar röstguiden automatiskt, är du inte vid platsen behöver du själv starta punkten.

Du ser var du befinner dig genom den klarblå pluppen som rör sig på kartan. När du närmar dig någon av platserna i guiden, startar en automatisk röstguide som berättar mer om platsen du befinner dig på. Är du på annan plats behöver du själv starta röstguiden, enkelt genom en knapptryckning.

Är det något som inte fungerar, har du frågor eller vill berätta vad du tycker om bosafarin, hör av dig till bosafari@oxelosund.se

Trevlig upplevelse!

Bo i Oxelösund

Här är det nära till allt. Vi ligger vid Östersjöns kust en timme söder om Stockholm på en halvö rakt ut i havet med cykelavstånd till det mesta. Här finns fantastiska boendemiljöer och möjligheter till havsbad, segling, kajakpaddling, skärgårdsnatur och skog runt knuten.

Du som vill bygga nytt

Ett bra sätt att få information och erbjudanden om lediga tomter är att ställa dig i vår tomtkö för privatpersoner. Här hittar du Oxelösunds kommuns lediga tomter Länk till annan webbplats. och information om hur du ställer dig i kommunens tomtkö.

Du som vill bo i nybyggt men inte bygga själv

Det pågår flera byggprojekt i Oxelösund just nu, här hittar du mer information om respektive projekt.

Peab - Femörekanalen Länk till annan webbplats.
HSB - Ramdalshamnen Länk till annan webbplats.
Smålandsvillan - Hagtornsvägen Länk till annan webbplats.

Leva och arbeta i Oxelösund

I Oxelösund är livet behagligt och tempot lugnare, med skolor, barnomsorg, arbete och allt man behöver på bekvämt avstånd. Oxelösund är konstrasternas stad – här lever vi sida vid sida med havet, här njuter vi av fågelsång till tonerna av en hamn som aldrig sover. Här finns en industri i världsklass och ett näringsliv på framväxt.

Arbeta i Oxelösund

Här hittar du några av de större arbetsgivarna i Oxelösund som kan ha ett ledigt jobb som just du vill söka.

Oxelösunds kommun Länk till annan webbplats.

SSAB Länk till annan webbplats.

Oxelösunds hamn Länk till annan webbplats.

Proplate Länk till annan webbplats.

Fler jobb att söka hittar du på Platsbanken Länk till annan webbplats.

Givetvis går det bra att bo i Oxelösund och jobba på annan ort. Nyköpings kommun är vår grannkommun och deras lediga jobb hittar du på Nyköpings kommuns webbplats Länk till annan webbplats..

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer