Oxelösunds logga
Visit Oxelösund

Ramdalen

I Ramdalen finns det aktiviteter för alla åldrar! Besök Medley Ramdalen Sportcenter med simhall, gym, relaxavdelning och mycket mer, eller varför inte prova Oxelösunds DiscGolfPark?

Ramdalen är ett centrum för allt som rör sport och relax. Här finns Ramdalens idrottsplats med fotbollsplaner, friidrottsbanor och utegym. I Medley Ramdalen Sportcenter finns det simhall, gym, relaxavdelning, gruppträning, virtuell träning, boulebanor, café och butik. Här finns även sporthall som är möjlig för både föreningar och privatpersoner att hyra. Läs mer om Medley Ramdalen Sportcenter här. Länk till annan webbplats.

I butiken på Medley Ramdalen Sportcenter kan du antingen hyra eller köpa discar som kan användas i Oxelösunds DiscGolfPark - en nyrenoverad discgolfbana med 12 hål. Discgolfbanan startar intill sportcentret och följer en runda genom vacker blandskog och slutar sedan ungefär vid banans start.

Discgolfbana med en korg som man ska kasta discarna i

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer