Oxelösunds logga
Visit Oxelösund
Flygfoto över Oxelösunds centrum med en illustrerad blå pil mellan de två handelshusen Prisman och Gallerian.

Pilen pekar från Prisman till Gallerian.

Publiceringsdatum:

Butiker i centrum i nya lokaler

Handelshuset Prisman i Oxelösunds centrum ska rivas för att lämna plats åt en ny byggnad med moderna butikslokaler och hyreslägenheter. Under tiden bostätter sig företagen i andra lokaler.

Kustbostäder förbereder för ett nytt handelshus och 48 nya lägenheter med modern standard. Med anledning av det kommer den gamla fastigheten Prisman att börja rivas under februari 2022 och lämna plats för en helt ny byggnad. Under rivningstiden har några av verksamheterna i Prisman flyttat in i Gallerian. Sax&Fön, Röda Korset, Salong Miracel, Anderssons Hemelektronik och Glasögonmagasinet har gjort sig hemmastadda i Gallerian i centrala Oxelösund. Slutligen kommer Systembolaget att flytta in i början av 2022.

Fler företag håller till i Prisman men kommer att flytta ut framöver till andra lokaler runt om i Oxelösund.

Inflyttning i nya Prisman planeras till årsskiftet 2023/2024. Mer detaljer om projektet finns att läsa på Kustbostäders webbplats Länk till annan webbplats..

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer