Loggan för Oxelösunds kommun
Kollage med Stjärnholms slott, Stugor på Jogersö Camping och Oxelösunds gästhamn med pir och café.

Stjärnholms slott, Jogersö Camping och Oxelösunds gästhamn med Piren by Charlie.

Nominering: Bästa värdskap inom besöksservice 2021

Du har nu chansen att nominera en InfoPoint som du tycker förtjänar att uppmärksammas för sitt arbete med service, destinationsutveckling eller sitt innovativa sätt att tänka i sin verksamhet. Sista datumet är 31 augusti 2021.

Visita är en bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen. Bland de många medlemmarna finns restauranger, hotell, campingplatser, nöjesparker, vandrarhem, spa-anläggningar, turistbyråer och skidanläggningar. Oxelösunds turistinformation är medlem och kan genom det medlemskapet utse InfoPoints som fungerar som en förlänging av turistinformationen.

Att vara en InfoPoint innebär att de får använda det vitgröna märket som signalerar att det där finns tryckt turistinformation att hämta och att personalen kan ge god service och tips på lokala sevärdheter. Oxelösunds turistbroschyr och karta finns att hämta på alla besöksmål och i många butiker m.m. Men för besökare vill vi att det ska vara tydligt vilka platser de kan hämta information på utöver turistinformationen på Koordinaten.

"Visitas nationella råd för besöksservice instiftade våren 2020 ett pris för bästa värdskap inom besöksservice. Rådet för besöksservice vill med detta pris uppmärksamma auktoriserade Turistinformationer och InfoPoints som gör det där lilla extra för sin destination, ligger i framkant vad gäller innovativt tänkande och/eller genom material och service markerar en stolthet över sin destination." Det skriver Visita själva på sin webbplats.

Läs mer om Rådet för besöksservice på Visitas webbplats Länk till annan webbplats., där hittar du också länken för att lämna din nominering till någon av våra InfoPoints Läget by Charlie/Gästhamnen, Jogersö Camping och Stjärnholms slott. Nomineringsperioden för år 2021 är 1 juni – 31 augusti.