Oxelösunds logga
Visit Oxelösund
En grupp glada artister sitter på flaket på en bil.

Publiceringsdatum:

Diggiloo till Oxelösund

Efter en lång väntan är det snart äntligen dags, Diggiloo kommer till Oxelösund! Några av Sveriges mest folkkära artister bjuder på en show fylld av musik, humor och underhållning. Diggiloo är ett evenemang för hela familjen och har turnerat sommar efter sommar med start år 2003.

Se några av Sveriges mest omtyckta och populära artister bjuda på en show för hela familjen. 19 augusti kl. 19 är det dags. Scenen ställs upp på Jogersö där publiken inte bara får njuta av musikunderhållning, utan även vyer över sandstranden och havet, badklippor och lummiga skogsområden. Om du vill uppleva mer på Jogersö finns restaurang Nya Källan, minigolfbana, Upzones höghöjdsbana, kajakuthyrning, vandringsleder och gott om badmöjligheter.

Artisterna som följer med på turnén runt om i Sverige är Tusse, Linda Bengtzing, Magnus Carlsson, Per Andersson, Frida Öhrn, Sarah Dawn Finer, David Lindgren, Tommy Nilsson, Mariette, Jessica Andersson, Lisa Stadell och Kristina Lindgren.

Mer information och försäljning av biljetter hittar du på diggiloo.com. Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer