Oxelösunds logga
Visit Oxelösund
Turistmagasin och karta med tre ungdomar på omslagen

Publiceringsdatum:

Karta och magasin för Oxelösund 2021

Äntligen är den här! Årets upplaga av Smakprov från Oxelösund. Magasinet är fyllt med tips på aktiviteter och sevärdheter. Kartan ger dig en överblick över Oxelösund med ikoner som hjälper dig att hitta det du söker.

Varje år kommer en ny upplaga av turistmaterialet som är uppdaterad med årets nyheter och tips. I magasinet hittar du information om vad som finns att se och göra, mindre artiklar från besöksmålen, inspirerande bilder och en hel del tips. Kartan är till för att ge dig en bra överblick med symboler till hjälp som matställen, badplatser och turistinformation. På baksidan ges det smakprov av besöksmålen i form av kortare texter och även översatt till engelska och tyska.

I år är det extra stort fokus på natur och utomhusupplevelser. Vi har även valt att inte ta med klockslag eller datum som kan komma att ändras. Vi hänvisar istället till aktörernas egna kanaler för den senaste informationen, säger Gabriella Sandberg som är turismansvarig och delaktig i framtagandet av materialet.

Både magasin och karta är gratis för dig och finns att hämta på turistinformationen i Oxelösund. Inom kort finns det även på våra besöksmål i Oxelösund och utvalda platser i Sörmland. Du kan också läsa magasinet digitalt.

Bläddra i magasinet Smakprov från Oxelösund på iisuu.com Länk till annan webbplats.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer