Oxelösunds logga
Visit Oxelösund

Publiceringsdatum:

Båtdelningstjänst till Oxelösund

Vi välkomnar företaget Skipperi AB till Oxelösund. Företaget erbjuder en abonnemangsmöjlighet av båtar som alternativ till att äga en egen båt.

Det är roligt för Oxelösund och oxelösundarna att Skipperi kommer till stan. Att företaget väljer att satsa här visar att Oxelösund är ett attraktivt besöks- och utflyktsmål. Besöksnäringen är en framtidsbransch som får extra energi med den ”hemestertrend” som inleddes 2020 och som vi tror får en fortsättning även 2021, säger Johan Scherlin näringslivsansvarig.

Vi välkomnar nya idéer och företag till Oxelösund och jag är glad att bolaget väljer att etablera sig i Oxelösund. Jag hoppas att tjänsten kan bidra till att fler, både oxelösundare och besökare, får möjlighet att ta del av vår skärgård och våra naturupplevelser, säger Catharina Fredriksson, kommunstyrelsens ordförande.

Båtarna kommer att ligga i gästhamnen vid Läget och sjösätts i mitten/slutet av april.

Konceptet heter Skipperi Fleet och du kan läsa mer genom att besöka Skipperis webbplats Länk till annan webbplats., men också här på vår sida som heter Skipperi - båtuthyrning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer