Oxelösunds logga
Visit Oxelösund

Husbilssemester

I Oxelösunds är du välkommen med din husbil eller husvagn året om. Det finns parkering för husbilar på flera platser, alltid nära till havet och sevärdheter. I den här guiden listar vi de platser där du kan ställa din husbil.

Vill du ställa din husbil någonstans som inte är en anvisad ställplats? Besök gärna kommunens webbplats oxelosund.se Länk till annan webbplats. för att se den generella informationen om parkeringsplatser i Oxelösund. Här nedanför presenterar vi en lista med kort information om de olika ställplatserna som finns i Oxelösund. Vill du ha mer detaljerad information om priser, serviceutbud och faciliteter kan du ta kontakt med den som är ansvarig för platsen.

Ställplatser och camping

Jogersö camping är en stor camping i grönområde nära motionsspår, restaurang och Sörmlands största havsbad med sandstrand. Här finns ställplatser för husbil och husvagn. Öppet året om.

Femöre gästhamn har en husbilsparkering med havsutsikt i fiskehamn intill sjökrog och rökeri, badstege med trädäck. Gångavstånd till Femöre naturreservat. Öppet året om.

Det finns även ett område med ställplatser precis intill Stenviks badplats och inloppet till Femörekanalen. Det är asfalterad mark. För tömning av gråvatten och sopsortering hänvisar vi till Femöre gästhamn eller Jogersö Camping.

Husbil med rosbuske i förgrunden

Sidan uppdaterad:

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer