Visit Oxelösund

Evenemang

I vår evenemangskalender hittar du information om kommande arrangemang för både barn och vuxna. Här kan du även köpa biljetter via länken i respektive evenemang.

Gå på konsert, teater, guidad visning, föreläsning, vernissage eller något annat intressant som finns att välja bland.

Registrera ditt evenemang

Alla är välkomna att skicka in sitt evenemangstips till kommunens evenemangskalender. Fyll i formuläret och skicka in dina uppgifter till oss i god tid innan evenemanget startar. Innan evenemanget publiceras kontrolleras det av vår evenemangsredaktör. Det publiceras bara under vardagar och det kan ta uppemot 5 dagar innan evenemanget är synligt. Att medverka i kommunens evenemangskalender är helt kostnadsfritt.

Har du frågor eller vill göra ändringar i ditt redan inskickade evenemang, skicka e-post till turism@oxelosund.se.

Observera att arrangören av respektive evenemang ansvarar för att den information som lämnats är korrekt. Som arrangör till ett evenemang är du ansvarig för att du har rättighet att använda bilder du bifogar.

Vill du även att vi lägger upp dina biljetter i vårt biljettsystem? Fyll i dokumentet Mall för biljettupplägg.docx Word, 96.7 kB. och mejla till vår kultursamordnare via magnus.lagerstrom@oxelosund.se

Bilder och foton i kalendern

Bilder med text eller logotyper bör inte användas av tillgänglighetsskäl. Vi publicerar bara bilder i liggande format med storleken 860x600 pixlar. Har inte ditt bifogade foto det måttet så gör vi om det åt dig.
Starttid: * (obligatorisk)
Starttid:
Evenemanget börjar
Sluttid:
Sluttid:
Evenemanget slutar

Varje tisdag, utvalda datum, dagligen mellan valda datum


Om annan än din vanliga webbaddressLiggande format, gärna utan text av tillgänglighetsskäl.
Välj en eller flera kategorier du tycker passar
Välj en eller flera kategorier du tycker passar
Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer