19 feb - 23 feb

Sportlov på Koordinaten

Under sportlovet har barn och ungdomar möjlighet att delta i de spännande aktiviteter som Koordinaten erbjuder, både på plats och i Nyköping tillsammans med fritidsgården.

Måndag 19 februari

12.30 - 16 Bada med fritidsgården på Medley i Nyköping! För dig som går i årkurs 5 upp till 17 år. Anmälan krävs via DM till fritidsgårdens Instagram Länk till annan webbplats.. Endast simkunniga. Gratis att delta. Sista anmälningsdag är 12/2. Du tar dig dit själv.

Tisdag 20 februari

13 - 16 Testa VR-glasögon för dig som är 10 - 17 år. Spela sällskapsspel för dig som är 6 år och uppåt. Yngre barn behöver ha någon vuxen med sig.
13.30 - 15.30 Bowla med fritidsgården i Nyköping! För dig som går i årkurs 5 upp till 17 år. Anmälan krävs via DM till fritidsgårdens Instagram. Länk till annan webbplats. Sista anmälningsdag är 12/2. Du tar dig dit själv.

Onsdag 21 februari

12 - 16 Häng med fritidsgården och åk skidor i Ryssbergsbacken! För dig som går i årskurs 5 upp till 17 år.

Anmälan krävs via DM till fritidsgårdens Instagram. Vi behöver följande information: vikt, ålder, längd och skostorlek. Pris 100.- som du betalar på Koordinaten med swish eller kort. Sista anmälningsdag och betalningsdag är 9/2 . Vi åker buss dit tillsammans.

Torsdag 22 februari

12 - 15 Upplev en magisk workshop på biblioteket! Inspireras av förtrollande böcker och skapa magiska artefakter som trollstavar, trolldrycker och besvärjelser. Evenemanget passar för alla från 6 år och uppåt. Yngre barn behöver ha någon vuxen med sig.

14 - 16.30 Filmmys på fritidsgården! Du anmäler dig via DM till fritidsgårdens Instagram Länk till annan webbplats..

Fredag 23 februari

14 - 16 Var med på en spännande workshop! Tillsammans med den kreativa duon Vardagsskimmer kommer vi att utforska konsten att skapa med ull. Alla från 6 år och uppåt är välkomna att delta. Yngre barn behöver ha någon vuxen med sig.

Under hela sportlovet kommer det att finnas en Sportlovsvagn med pyssel för de allra minsta, som kan användas tillsammans med någon vuxen. Fråga personalen i Informationen.

Evenemangsinformation

Starttid: 19 februari

Sluttid: 23 februari

Plats: Koordinaten om inget annat anges

Telefon: 0155-383 50

E-post: biblioteket@oxelosund.se

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer