Slutsålt
Fantastic Four.
22 feb

Konsert med The Fantastic Four

Efter succén våren 2022 kommer The Fantastic Four tillbaka till Oxelösund och Koordinaten! The Fantastic Four är en av Sveriges största och mest framgångsrika grupper som framför den bästa soulmusiken från 60-talet.

The Fantastic Four har kraften att förflytta oss till en annan tid och plats. En tid där dans, sång och show gick hand i hand. Detta är en unik föreställning som de är ensamma om i hela Norden. Showen innehåller de klassiska dansstegen, fingerknäppen och klädseln - som en gång gjorde "Four Tops" och "Temptations" kända över hela världen. Vem kan sitta still till låtar som "Can´t help myself, "My girl", Build me up buttercup","Blue Moon" m.m.

Få grupper har haft en sådan lång karriär som Sveriges största Motowngrupp The Fantastic Four. De slog igenom i TV4´s tittarsuccé ”Talang 2007”. Sedan dess har The Fantastic Four varit en dynamisk och tongivande kraft inom svensk nöjesindustri och har rönt stora framgångar genom åren. Bland annat när man blev världsmästare i underhållning i (WCOPA) Hollywood, L.A. världens största internationella underhållningstävling.

De är ständigt ute på turné och har genom åren arbetat med artister och musiker som Bruce Kulick från KISS, Richard Street från The Temptations, Sarah Dawn Finer, Gladys del Pilar, Jan Johansen och fler därtill.

Följ gärna The Fantastic Four på Instagram Länk till annan webbplats. och Facebook Länk till annan webbplats..

Du kan titta och lyssna på The Fantastic Four på Youtube Länk till annan webbplats. och Spotify.

Evenemangsinformation

Starttid: 22 februari kl. 19

Sluttid: kl. 21

Pris: 325 kr. Biljettsläpp 29 november kl. 10

Plats: Eventsalen på Koordinaten

Telefon: 0155-383 50

E-post: biblioteket@oxelosund.se

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer