3 nov - 28 nov

Konstutställning av Magnus Lönn och Carina Bodelson Lönn

En lekfull och klurig utställning för alla åldrar! ”Butiken för omöjliga saker – ett second land” visas i Galleri K och O under november.

Denna utställning leker affär men med omvända förtecken. Hyllor och lager är fullproppade med ting aldrig tidigare skådade i sinnevärlden. Här återbrukas det minsta och det mesta. Utställningen bjuder på ett synnerligen brett sortiment av omöjligheter.

Här finnes från Uppsjö en mängd förvandlade vardagsting som nu kan användas på de mest oväntade sätt. Ordbollar som studsar dej till en annan syn på ”verkligleken”. Den vill ge bort idéer, tankar och lust. Inspirera till eget berättande och starta samtal om filosofiska frågor med barn. Vad är verkligt värdefullt? Finns det ”saker” man kan få av varandra som inte syns? Vad är viktigast att äga? Hur får jag mina egen fantasi att rulla ut sig på en oändligt rolig äng?
Utställningen är skapad av ord- och bildkonstnären Magnus Lönn och konstnären Carina Bodelson Lönn.

Du kan följa Magnus på Instagram Länk till annan webbplats.

Vernissage fredag 3 november kl. 11 – 14 i konstnärernas närvaro. Utställningen pågår till och med 28 november.

Evenemangsinformation

Tid: Vernissage fredag 3 november kl. 11 – 14 i konstnärernas närvaro. Utställningen pågår till och med 28 november.

Plats: Galleri K och O

Plats: Koordinaten

Telefon: 0155-383 50

E-post: biblioteket@oxelosund.se

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer