Minna Weurlander och David Härenstam.
25 nov

Konsert - Minna Weurlander, accordeon och David Härenstam, gitarr

Midnattssånger är ett virtuost kammarmusikprogram inspirerat av natten med musik av exempelvis Thelonious Monk, Astor Piazzolla och Pat Metheny.

Minna växte upp i Finland, men musiken förde henne till Sverige. Hon anses idag som en av Europas främsta accordeonister och arbetar med symfoniorkestrar, stråkkvartetter och teatrar i stora delar av världen. David har efter en Advanced Diploma för Professor John Mills spelat in och medverkat på en lång rad internationellt framgångsrika skivor. Han är också konstnärlig ledare för två kammarmusikfestivaler och har turnerat som solist och kammarmusiker i Australien, Kina och Europa.

Denna konsert skulle ha framförts på midsommardagen, som den första Musik i sommarkväll. Men på grund av en miss i bokningarna uteblev den, därför kommer de nu istället för att framföra sitt program.

Evenemangsinformation

Starttid: 2023-11-25 16:00

Pris: Fri entré - Kollekt till musikverksamheten

Evenemangets adress: S:t Botvids kyrka

Arrangör: Oxelösunds församling

Webbplats: svenskakyrkan.se/oxelosund Länk till annan webbplats.

E-post: oxelosunds.forsamling@svenskakyrkan.se

Telefonnummer: 0155-29 34 00

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer