Porträttbild av Andreas Weise.
5 okt

Konsert med Andreas Weise

Andreas Weise är en modern artist med rötterna i den traditionella swing- och soulmusiken och har under lång tid förtrollat publiken med sin själfulla, klassiska röst och naturliga karisma. I höst ger han sig ut på turné med sitt nya album ”The Circle” och i oktober kan du njuta av Andreas och hans band live i Oxelösund.

”En av Sveriges bästa röster!” blev recensionen efter turnéns premiär i Skellefteå.

Andreas Weise är ett etablerat namn inom den internationella musiksfären. Med start i svenska Idol, vidare till den stora succén med sina jullåtar och till att spela för fulla hus Sverige runt, har Andreas Weise hunnit bli både folkkär och jämförd med alltifrån Robbie Williams till vår tids crooner. Idag har han över 80 miljoner streams och plats #84 på Top 100 US Spotify.

När både en röst och låtar i världsklass möts, då skapas magi. I april 2023 släpptes hans album “The Circle” – ett album bortom allas förväntningar, där Andreas utforskar nya musikaliska och personliga vägar. En resa han och forne Cherionmedlemmen och Grammynominerade låtskrivaren Jörgen Elofsson påbörjade på en ö i Stockholms skärgård.

För Andreas har detta inte bara varit en resa som artist utan en introspektiv resa där han vågar visa vem han är. Som person, pappa, partner och artist. En resa som gått ut på att hitta den totala artistiska friheten att skapa låtar som kommer leva och växa genom livet.

Följ gärna Andreas Weise på Instagram. Länk till annan webbplats.

Du kan titta och lyssna på Andreas Weise på Youtube Länk till annan webbplats. och Spotify Länk till annan webbplats.

Är du Stammiskund hos ICA? Då får du 20 % rabatt på biljettpriset när du bokar genom ICAs webbplats Länk till annan webbplats..

Evenemangsinformation

Tid: 5 oktober kl. 19.00

Pris: 520 kr. Biljettsläpp 8 maj kl. 10.00

Plats: Eventsalen, Koordinaten

Telefon: 0155-383 50

E-post: biblioteket@oxelosund.se

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer