5 apr - 2 maj

Utställning av Christa Silfverling

I Galleri O öppnar utställningen ” ”Några nyanser av mig” onsdag 5 april.

Christa om sitt måleri:

Det är 30 år sedan det intuitiva måleriet kom in i mitt liv. Jag var i början av min inre personliga resa när måleriet dök upp. Precis som det är med saker som är meningen. Så som vi ofta gör när vi är öppna och mottagliga för utveckling. Jag är evigt tacksam för måleriet och för allt det har fört med sig i mitt liv. Det har gett mig mod, utveckling, skratt, tårar, lycka, glädje, insikter i massor och mycket mer därtill.

Därför känner jag att måleriet är viktigt och det är också därför som jag vill inspirera andra till att måla, måla och måla! Helt utan krav på prestation och hamna i det flödet då tankar bara försvinner. I måleriet behöver man inte sätta ord på det man bearbetar, vilket kan vara väldigt skönt ibland.

Du kan följa Christa i hennes sociala medier:

www.christasilfverling.se/om Länk till annan webbplats.

Instagram @cleoartgard Länk till annan webbplats.

OBS! Vernissage onsdag 5 april kl. 16 – 19 i konstnärens närvaro. Utställningen arrangeras av Konstföreningen Fokus Oxelösund.

Evenemangsinformation

Tid: 5 april - 2 maj

Plats: Galleri O, Koordinaten

Telefon: 0155-383 50

E-post: biblioteket@oxelosund.se

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer