5 apr - 2 maj

Utställning av Anneli Särnblad Pederson

I Galleri K öppnar utställningen ”Att se mot framtiden och ljuset” onsdag 5 april.

Genom sin konst vill Anneli Särnblad Pederson ge oss kraft, ljus och glädje. På denna utställning är det ”Att se mot framtiden och ljuset”. 2020 släppte hon sin bok ”Räven -I Rusets Skugga” Där hon beskriver vägen tillbaka från att ha förlorat sig själv. Att det går att hitta sig själv oavsett hur mörkt allt ser ut. I hennes konst säger många att de ser hennes ljus och att hon vill förmedla harmoni.

Anneli född och uppväxt i Dalarna, Orsa. Men numera är hon boende i Friel med sin make Robert och hennes hundar Molly och Affra. Hennes konst har visats runt om i Sverige sen 2010. Hon har även haft utställning i Rom i Italien och i Reykjavik på Island. Hennes konst visas även på en konstskola i Italien. Nyligen var hennes elefanttavla med i en tidning i USA och i en bok i Tyskland.

Du kan följa Anneli på sociala medier:

Facebook @sarnbladpedersonkonst Länk till annan webbplats.

Instagram @sarnbladpedersonkonst Länk till annan webbplats.

OBS! Vernissage onsdag 5 april kl. 16 – 19 i konstnärens närvaro. Utställningen arrangeras av Konstföreningen Fokus Oxelösund.

Evenemangsinformation

Tid: 5 april - 2 maj

Plats: Galleri K, Koordinaten

Telefon: 0155-383 50

E-post: biblioteket@oxelosund.se

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer