Porträttbild på John Martin Bengtsson.
4 maj

EN KONSERT - helt enkelt, med John Martin Bengtsson

Efter den bejublade konserten våren 2022 kommer musikalartisten John Martin Bengtsson tillbaka till Oxelösund och S:t Botvids kyrka. Martina Dahlström är gästartist även i år.

John Martin började sin karriär för snart 30 år sedan när han som 19-åring gjorde rollen som Joseph i Sveriges första produktion av Andrew Lloyd Webbers ”Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat”. Sedan dess har han medverkat i musikaler som Fame, Hair, Evita, West Side Story, Les Miserables med flera. I The Phantom of the Opera har han både sjungit rollen som Passarino, Raoul och även rollen som The Phantom, för vilken han har fått fina hyllningar. Under 2019 följde han med på världsturnén som ersättare till The Phantom. Under 2019 - 2020 spelade han Gaston i Skönheten och Odjuret på Malmö Opera. Han är just nu högaktuell när han återigen gör rollen som The Phantom på Kristianstads Teater.

Med sin klangfyllda baryton/tenorröst är han attraktiv som artist på många konserter runt om i Sverige och Europa och har ofta förekommit både i tv och radio. Vissa kanske också känner igen rösten från flera Disneykaraktärer som John Martin gestaltat genom åren.

Nyköpingsbördiga Martina Dahlström är ett känt ansikte för många i både Nyköping och Oxelösund då hon ofta förekommer i olika musikaliska sammanhang i vårt närområde. Hon har arbetat flera säsonger som showartist både i Sverige och utomlands och på meritlistan finns duetter med bland andra Uno Svenningsson, Sonja Aldén, Shirley Clamp och Anna Stadling. Och nu gästar hon John Martin Bengtsson vid hans konsert i S:t Botvid. Martina var gästartist vid John Martins besök hos oss 2022 och deras duetter uppskattades mycket av publiken.

Följ gärna John Martin på sociala medier:

Johan Martins Facebook Länk till annan webbplats.

Johan Martins Instagram Länk till annan webbplats.

Du kan läsa mer om John Martin på hans webbplats. Länk till annan webbplats.

Du kan titta och lyssna på John Martin på Youtube Länk till annan webbplats. och Spotify Länk till annan webbplats..


Evenemangsinformation

Tid: 4 maj kl. 19.00-20.20

Pris: 325 kr

Plats: S:t Botvids kyrka, Kyrkogatan 12 61330 Oxelösund

Arrangör: Oxelösunds kommun och Mediamix

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer