Porträttbild av Arturo Barba.
25 feb

Orgelkonsert med den spanske konsertorganisten Arturo Barba

Arturo Barba är en spansk organist som har uppträtt vid kända internationella orgelfestivaler i Europa och Latinamerika som exempelvis i Notre Dame i Paris, Moscow Catholic Cathedral, Cologne Catedral och Basilica Sta. Maria i Trastevere, Rom.

Efter mer än femton år som fast organist i Orchestra of Valencia och Opera Orchestra of the ‘Palau de Les Arts Reina Sofía’ Valencia, har Arturo framfört nästan alla symfoniska verk på solistorgel. Han har också gjort flera inspelningar, även för spansk radio och framför konserter på kända, historiska orglar i Europa.

Arturo föddes i Valenica (Spanien) och studerade orgel, cembalo och piano vid Valencia Conservatory. Efter ytterligare kvalificerade musikaliska studier är han nu professor och lärare vid Conservatorio Superior de Música de Valencia.

Evenemangsinformation

Starttid: 2023-02-25 16:00

Pris: Fri entré - Frivillig kollekt till församlingens musikverksamhet

Evenemangets adress: S:t Botvids kyrka

Arrangör: Oxelösunds församling

Webbplats: www.svenskakyrkan.se/oxelosund Länk till annan webbplats.

E-post: oxelosunds.forsamling@svenskakyrkan.se

Telefonnummer: 0155-29 34 00

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa vår sekretesspolicy.

Läs mer